• Hotel Arges Pitesti

Hotel Arges

    Daca Pitesti este destinatia ta, Hotel ARGES este locul in care trebuie sa te opresti. Situat la km 0 al orasului, inagurat in 1962 si complet restaurat si modernizat in 2010, hotelul se afla aproape de toate centrele de afaceri si de principalele atractii turistice ale orasului Pitesti.
    Hotelul ARGES pune la dispozitia clientilor sai 42 de camere si 3 apartamente, spatioase si confortabile, dotate cu aer conditionat, TV cablu/satelit, baie cu uscator de par, mini-bar si telefon international.
    Accesul rapid, intre 2-5 minute, la principalele puncte de interes: Prefectura, Primarie, Camera de Comert, Teatrul "Alexandru Davila", Centre comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun, completeaza avantajele oferite.
    Dintr-un hotel cu traditie si modern in acelasi timp nu putea lipsi sala conferinte. Sala are o capacitate de aproximativ 30 de locuri, special dotata pentru a crea cadrul perfect organizarii de evenimente corporate si intalniri de afaceri.
    Sala de conferinte este locul perfect de organizare de seminarii/ intalniri de afaceri. La solicitarea clientilor putem organiza pauze de cafea sau masa. Sala de conferinte este special dotata pentru a satisface cerintele clientilor:

  • Video proiector
  • Flipchart
  • Ecran proiector
  • Laptop
  • Lumina naturala
  • Internet wireless

Cofetaria Arges

    Bine ati venit pe taramul deserturilor delicioase, al texturilor cremoase, al decoratiunilor spectaculoase! Cofetaria ARGES, unde dulcele stil clasic se imbina cu armonia gustului modern!
    Cofetaria ARGES, deschisa in anul 2009, are la baza laboratorul de cofetarie AnaPat, infiintat in anul 2005, care s-a bucurat si se bucura de apreciere si fidelitate din partea clientilor. Dorinta echipei noastre este de a impleti clasicul cu modernul, stilul traditional cu produsele originale de cofetarie, pentru a veni in intampinarea dorintelor tuturor celor ce ne calca pragul.
    Atu-urile noastre:
- Ingredientele de cea mai buna calitate, proaspete. Folosim, in proportie foarte mare, ingrediente naturale: unt, oua, lapte,frisca naturala, nuci, migdale, fructe de sezon sau confiate etc.
- Retetele originale: In afara retetelor clasice de prajituri de cofetarie, va oferim si retete noi, stil "home made", produse exclusiv in laboratorul nostru si aflate intre cele mai cunoscute si cerute produse.
- Echipa tanara, deschisa la nou si plina de imaginatie, care va asteapta pentru a discuta dorintele dumneavoastra privind compozitia, textura sau forma tortului de nunta sau aniversare.

    Va oferim torturi personalizate, unicat, create special pentru dumneavoastra!

    Puteti comanda la urmatoarele numere de telefon: 0248 223 390 si 0737 503 511.

    Pentru orice sugestii privind produsele noastre, va rugam sa ne sunati sau sa ne scrieti la: ana [@] hotelarges.ro

  • Adresa:Piata Muntenia nr. 3, Arges, 110017, RO
  • Mobil: +4 0722.50.64.40  Tel: +4 0248 22 33 99  Fax: +4 0248 22 33 99